Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoezogo/domains/hoezogoedkoop.nl/public_html/wp-content/plugins/fetch_url_links/fetch_url_links.php on line 243
Hoe u de beste deals scoort tijdens Black Friday-verkopen - Hoezo Goedkoop
Winkelen & Aanbiedingen

Hoe u de beste deals scoort tijdens Black Friday-verkopen

Het kerstinkopenseizoen is een razernij van deals, kortingen en hypes. Maar niet alle verkopen zijn gelijk gemaakt. De meest effectieve manier om de beste deals te scoren, is door van tevoren te plannen en onderzoek te doen, zegt budget- en geldexpert Andrea Woroch. Begin met een lijst met aankoopdoelen en de prijzen die u bereid bent te betalen voor elk item. Dit zal je helpen bij het evalueren van Black Friday- en Cyber Monday-promoties, zodat je kunt zien of ze scherpe kortingen bieden die het waard zijn om te blijven haken. Overweeg vervolgens of u in de winkel of online winkelt, en beslis of u uw artikelen op Black Friday zelf, de week ervoor of op andere dagen van het uitverkoopevenement koopt.

U wilt ook op de hoogte zijn van stiekeme trucs die detailhandelaren gebruiken om klanten te lokken, inclusief vergelijking tegen kosten en kortingspercentages die vaak te hoog of niet nauwkeurig zijn. U kunt deze valstrikken vermijden door prijzen te vergelijken in retail-apps en prijsvergelijking en barcodescanner-apps zoals ShopSavvy en Barcode Scanner te gebruiken. Sommige winkels belonen hun Twitter-, Facebook- en Instagram-volgers ook met extra aanbiedingen en kortingen, dus zorg ervoor dat je je favoriete retailers volgt op sociale media. In de aanloop naar Black Friday en Cyber Monday verlagen veel retailers de prijzen van een breed scala aan artikelen waar klanten van kunnen genieten. In deze tijd van het jaar vindt u waarschijnlijk grote kortingen op huishoudelijke artikelen, zoals matrassen en Dyson-producten; technische gadgets, zoals de nieuwste Kindle of tablet; en kledingstukken, waaronder nieuwe trainingskleding, schoenen en accessoires.

Dit is een perfecte gelegenheid om de geschenken op je verlanglijstje voor dierbaren en jezelf te krijgen. Een ander voordeel van vroeg winkelen is dat je een grotere kans hebt om het artikel te bemachtigen waarnaar je op zoek bent, vooral als er veel vraag naar is. Sommige van de meer populaire elektronica zal bijvoorbeeld snel uitverkocht zijn op Black Friday. Het is ook een goed idee om van tevoren het retour- en prijsvergelijkingsbeleid van een winkelier te controleren. Enkele van de grootste retailers, zoals Kohl’s en Walmart, bieden winkelplattegronden op hun websites of mobiele apps om u te laten zien waar in de winkels ze specifieke Black Friday-promoties hebben. Dit kan u veel tijd in de winkel besparen, zodat u meer tijd kunt besteden aan het zoeken naar meer kortingen.

Wees op uw hoede voor items die te mooi lijken om waar te zijn, zoals doorbusters, die meestal beperkt in aantal zijn en van lage kwaliteit kunnen zijn. Lage prijzen boeien veel kopers, maar een waardeloos product gaat eerder kapot of moet eerder worden vervangen, waardoor u op de lange termijn meer kunt uitgeven. Om deze reden is het het beste om bij gerenommeerde merken en vertrouwde retailers te blijven die achter hun producten staan. Dit is vooral belangrijk voor elektronica, apparaten en keukenartikelen. Zorg er ook voor dat elk item dat u koopt wordt gedekt door een daadwerkelijke garantie voor het geval er een probleem is. Een geldige fabrieksgarantie kan reparatie- en vervangingskosten dekken.

Author

Waar we je de laatste trends, tips en inspiratie brengen voor een stijlvol en slim leven. Ontdek mode-, beauty-, reis- en lifestyle-inhoud die is samengesteld om uw dagelijkse ervaringen te verbeteren. Word lid van onze gemeenschap van gelijkgestemde individuen en begin aan een ontdekkingsreis en zelfexpressie.