Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoezogo/domains/hoezogoedkoop.nl/public_html/wp-content/plugins/fetch_url_links/fetch_url_links.php on line 243
Van kringloopwinkels tot vintage boetieks - modeschatten blootleggen - Hoezo Goedkoop
Levensstijl

Van kringloopwinkels tot vintage boetieks – modeschatten blootleggen

De beste kringloopwinkels in NYC kunnen wisselvallig zijn, maar voor shoppers met scherpe ogen die de tijd nemen om door de rekken te graven, kan de beloning de moeite waard zijn. Het is een geweldige manier om unieke stukken voor je garderobe te scoren en tegelijkertijd lokale goede doelen en bedrijven te steunen. Hoewel sommige van de meest gewilde items antiek en vintage zijn, vind je in veel van deze winkels ook moderne kleding en accessoires. Voordat u echter iets koopt, moet u ervoor zorgen dat het niet beschadigd of geruïneerd is en pas het altijd. “Het is een goed idee om je meetlint mee te nemen”, zegt Brubaker. “

Dit zal je helpen bepalen of een item de juiste maat voor je heeft.” Als je echt geweldige vintage vondsten wilt scoren, ga dan naar deze boetiek in Brooklyn, weggestopt in Bushwick. Deze samengestelde winkel is gevuld met alles van hipster-T-shirts tot geliefde denimmerken, maar ook jurken en jassen uit de jaren 40. Ze hebben zelfs een selectie unieke accessoires die bij elkaar passen, en de prijzen zijn redelijk betaalbaar. Naast de zorgvuldig samengestelde inventaris, heeft deze vintage winkel in Brooklyn een aantal van de vriendelijkste medewerkers die er zijn. Ze zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u een positieve winkelervaring heeft, en ze zijn bereid de regels een beetje te buigen als dit betekent dat ze beter bij u passen. Ze hebben ook een groot aantal stijlen en maten om uit te kiezen, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om te vinden wat ze zoeken.

Een andere kringloopwinkel die een must is voor modeliefhebbers is Hamlet’s Vintage, gelegen in Greenwich Village. Met een grote selectie vintage stukken kun je alles vinden, van een T-shirt met een retro-logo tot een bontsjaal die je outfit meteen naar een hoger niveau tilt. Deze winkel is geen doorsnee kringloopwinkel en de kleding is hier ongelooflijk goed gemaakt, daarom is het een van de meest populaire plekken voor shoppers in New York City. De andere plek om te zoeken naar unieke kleding is Buffalo Exchange, een keten van koop/verkoop/ruilwinkels met vestigingen door de hele stad.

De koopwaar wisselt regelmatig, dus het is altijd een verrassing wat je tegenkomt. Een andere geweldige optie is internet, waar miljoenen verkopers zijn met duizenden aanbiedingen van vintage vondsten. Enkele van de meest vertrouwde online winkels zijn eBay (zolang je hun richtlijnen voor veiligheid bekijkt), Seattle Women’s Assistance Fund voor opties inclusief maat die teruggeven, Downtown Generations voor streetwear en room6vintage voor prachtige stukken uit de jaren 40 en daarna. Etsy is een andere favoriet, waar je handgemaakte items kunt kopen of naar specifieke stukken kunt zoeken, zoals een vintage jurk. Deze online marktplaats is ook een goede plek om een breed scala aan prijspunten te vinden, dus er is voor elk wat wils.

Author

Waar we je de laatste trends, tips en inspiratie brengen voor een stijlvol en slim leven. Ontdek mode-, beauty-, reis- en lifestyle-inhoud die is samengesteld om uw dagelijkse ervaringen te verbeteren. Word lid van onze gemeenschap van gelijkgestemde individuen en begin aan een ontdekkingsreis en zelfexpressie.