Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoezogo/domains/hoezogoedkoop.nl/public_html/wp-content/plugins/fetch_url_links/fetch_url_links.php on line 243
De geheimen van outlet-shopping ontrafelen: verborgen edelstenen vinden - Hoezo Goedkoop
Winkelbestemmingen

De geheimen van outlet-shopping ontrafelen: verborgen edelstenen vinden

In een tijd van eindeloze kortingen zijn outlet-winkelcentra een essentiële bestemming geworden voor koopjesjagers. Maar shoppers moeten een paar dingen weten voordat ze hun kaarten naar de kassa halen. De slimme consument zal meer schatten kunnen opgraven en op de lange termijn wat meer kunnen besparen. De waarheid is dat het meeste van wat je tegenwoordig in outletwinkels ziet, niet is gemaakt voor de traditionele winkelversie. Het is een vies geheimpje van de industrie. Outletwinkels bestaan al sinds de jaren dertig, toen warenhuizen en fabrikanten op zoek waren naar manieren om overtollige voorraad te lossen. De factory outlets boden die spullen een plek om tegen lagere kosten een nieuw onderkomen te vinden.

Het oorspronkelijke outlet-model was bedoeld om de inventaris van een seizoen of twee op te ruimen voordat de nieuwe voorraad werd geïntroduceerd. Nu retailers bedreven zijn in slimme merchandising en wiskundig geperfectioneerde prijsaanpassingen die hen helpen hun voorraad te verplaatsen, hoeven ze niet langer oude voorraad op outletniveau uit te laden. Wat dat voor u betekent, is dat u vaak goederen zult vinden die speciaal voor de outletwinkel zijn gemaakt en misschien van mindere kwaliteit zijn dan de spullen bij de oorspronkelijke winkelier. Het is bijna altijd dezelfde prijs, maar je krijgt inferieure stiksels en materialen. Pooja, een stylist uit Toronto die voor een luxemerk werkt, zegt dat klanten “meer bewust moeten zijn van het feit dat sommige van de producten die ze kopen misschien zijn gemaakt voor outlet-winkels en dat het niet afkomstig is van het origineel voor de volledige prijs. “

Om te voorkomen dat u koopwaar van slechte kwaliteit koopt, kunt u apps zoals PriceGrabber of RedLaser gebruiken om streepjescodes te scannen en ervoor te zorgen dat u de beste deal krijgt. Je kunt ook de website en apps van het outlet-winkelcentrum bekijken voor exclusieve aanbiedingen en verkoopwaarschuwingen. Grote outlet-winkelcentra zoals Tanger en Premium bieden beloningsprogramma’s met gratis kortingsbonnen en meer voor leden. Wees ten slotte niet bang om een verkoopmedewerker te vragen naar stapelkortingen, aangezien u vaak betere deals kunt krijgen dan geadverteerd. De goedgekeurde leden van lululemon kunnen bijvoorbeeld 25% besparen op de luxe winkel- en outletlocaties en de korting is van toepassing op zowel reguliere als opruimingsartikelen. Vergeet ten slotte niet uw lidkaart mee te nemen naar uw favoriete winkels en restaurants. Velen van hen bieden beloningen die u op dezelfde manier kunt gebruiken als uw creditcard of betaalpas.

Veronica Leone Matthews van The Penny Hoarder is een freelanceschrijver die lifestyle-onderwerpen behandelt en al 11 jaar actief is in de uitgeverswereld. Haar werk is verschenen in The New York Times, Forbes en meer. Veronica woont in North Carolina met haar man en twee honden. Ze houdt van het buitenleven, hardlopen en lezen. Haar favoriete boek is de serie The Hunger Games van Suzanne Collins. Volg haar op Twitter en Instagram. Geïnteresseerd in meer lifestyle-content? Klik hier voor onze laatste artikelen.

Author

Waar we je de laatste trends, tips en inspiratie brengen voor een stijlvol en slim leven. Ontdek mode-, beauty-, reis- en lifestyle-inhoud die is samengesteld om uw dagelijkse ervaringen te verbeteren. Word lid van onze gemeenschap van gelijkgestemde individuen en begin aan een ontdekkingsreis en zelfexpressie.