Over ons

Vragen over ons? Hier kunt u alles over ons vinden; wat wij doen, hoe wij het doen en waarom wij het doen. Is iets nog niet opgehelderd? Neem dan contact op!

HOEZOGOEDKOOP


Wat doet HZGK?

HZGK is online platform voor Nederland en België waarop de leukste deals en aanbiedingen vindbaar zijn. HZGK staat bekend om haar leuke en scherp geprijsde dagaanbiedingen op allerlei gebieden, zoals uiterlijke verzorging, sport, vrije tijd, huishouden en gadgets. Maar u kunt ook denken aan leuke aanbiedingen voor uw huisdier(en). Naast de dagaanbiedingen biedt HZGK ook leuke uitstapjes aan, zoals dagjes en/of weekendjes weg, diverse workshops en online cursussen. En last but not least kent HZGK tevens een veilig van diverse speciaal voor u geselecteerde producten, welke producten bij opbod worden verkocht. Kortom: voor ieder wat wils en altijd deals tegen interessante prijzen!

De klant is koning

HOEZOGOEDKOOP is medio 2011 ontstaan en sindsdien is er binnen onze onderneming dagelijks een enthousiast en hardwerkend team werkzaam om ervoor te zorgen dat u te allen tijde kunt profiteren van leuke aanbiedingen en de beste koopjes. Wij beschikken over een ruim assortiment waardoor wij ieder dag producten en overige deals voor een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. Service staat bij ons hoog in het vaandel, dus zit uw top aanbieding er nog niet bij? Laat het ons dan weten via info@hoezogoedkoop.nl en dan gaan wij ons uiterste best doen om de aanbieding online te zetten die u graag wilt hebben (uiteraard kunnen wij niets garanderen). Mocht u overige vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn er voor u!

Waar kunt u ons vinden?

Naast deze website en social media, kunt u ons eveneens vinden op diverse overzichtpagina’s van dagaanbiedingsites, zoals jouwaanbieding.nl, dagaanbieding.net, dealyoffers.nl, dagartikel.nl en aanbiedingsoverzicht.nl.

 

Tevens zijn wij als sponsor verbonden aan diverse sportverenigingen.

 

Website hoezogoedkoop.nl
hoezogoedkoop.be
Website facebook.com/Hoezogoedkoop
Website twitter.com/Hoezogoedkoop
Website plus.google.com/Hoezogoedkoop