Betalen

Vragen over de betaalmogelijkheden of het betalen zelf? Hier kunt u antwoorden vinden op uw vragen. We gebruiken veel verschillende betaalmogelijkheden om u tegemoet te komen!

Welke betaalmethoden accepteert HZGK?


idealiDEAL (Nederland)
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 

belfiusBelfius Direct Net & Mister Cash
Deze betaalmethoden zijn mogelijk voor iedereen die een Belgische betaalpas en bankrekening heeft. Bij deze betaalmethoden kunt u direct de betaling afhandelen met uw eigen bank tijdens het bestelproces.

paypalPayPal
Ook de meest bekende, veilige manier om online te betalen, wordt door HOEZOGOEDKOOP ondersteund. Koop bij ons met PayPal en uw bestelling zal uw aankoop beschermen. Wij zullen bij PayPal het te betalen bedrag reserveren en vervolgens wordt het te betalen bedrag van uw rekening afgeschreven.

 

creditcardCreditcard
U voert veilig uw creditcardgegevens in via onze beveiligde SSL procedure en we zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Het te betalen bedrag wordt door ons gereserveerd en na nadien wordt dit bedrag van uw rekening afgeschreven zodat u er weinig tot niets van merkt!

Cadeaubonnen en kortingscodes
Natuurlijk is het ook mogelijk om met cadeaubonnen uw bestelling te betalen. Ook kunnen kortingscodes gebruikt worden om uw bestelling goedkoper te maken. Om deze codes te gebruiken, moet u ze in het goede vakje invullen in de winkelwagen of bij het afrekenen van uw bestelling.

 

Cadeaubonnen zijn te koop via de site (klik hier). Er zijn verschillende cadeaubonnen te koop en deze kunnen verstuurd worden via het e-mailadres welke u er als informatie erbij zet. Wanneer er geen informatie is opgegeven, zal de cadeaubon per e-mail naar u (de besteller) worden toegestuurd.